.

Rólunk

A Berek Cukrászdát 1989-ben alapítottuk. Tevékenységünk az induláskor a fagylalt és cukrászsütemények előállítása, értékesítése volt. A vásárlói igényeket szem előtt tartva a finomabbnál finomabb cukrász termékek mellett elindítottuk a hűtés nélkül tárolható sütemények, valamint a krémmel töltött tartós piskóta csomagolt változatának gyártását és forgalmazását is.

Az eltelt több, mint 30 év során cukrász üzemünkben számos beruházást valósítottunk meg a Széchenyi 2020 Program keretében. Ezek révén üzemi termelésünk jelenleg hatékony és korszerű, kapacitásünk pedig jelentősen bővült és alkalmas akár nagyobb üzletláncok rendszerese megrendeléseit is kiszolgálni.

Fontos számunkra termékeink minősége, a hagyományos, házias ízvilág megtartása, valamint a vásárlói visszajelzések, amelyet mindíg figyelembe veszünk a temékek kialakításakor.

Kínálatunk rendkívül széles, a termékpallettánkon megtalálható a lédig valamint dobozos apró tesütemények (illetve ischler, linzer) mellett számos hűtés nélkül tartható szeletes illetve kakaós bevonóba mártott sütemény, a krémmel töltött piskóta termékek, valamint félkész cukrászati termékek is. Emellett megmaradtak a torták és cukrász sütemények is, melyeket megrendelésre készítünk ünnepségek, rendezvények, vagy boltházlózatok, cukrászdák részére. 

Házias finomságokat készítünk, kedvező áron.